Mitä on Hungry in Helsinki?

ENGHungry In Helsinki on kokoelma ruokatarinoita suomalaisilta ja Suomessa asuvilta ihmisiltä. Haluamme kertoa ihmisten visuaalisen tarinan niistä ruoista ja resepteistä, joita ihmiset luovat päivittäin. Nämä tarinat tuovat esiin jokaisen taustan ja kulttuurin ruoan kautta, heidän kertoessa rakkaudestaan ja intohimostaan ruokaan.

HyperFocal: 0

Kirjoitusten takana: Galith on asunut Suomessa kymmenen vuotta. Matkallaan takaisin Ranskaan Pohjois-Amerikasta teki käännöksen oikeaan eikä koskaan palannut! Kokkina hänen mielipuuhaansa on löytää uusia makuja, nostaa esiin kekseliäitä vinkkejä jotka säästävät aikaa keittiössä, tai matkaamalla ruoan kautta lapsuutensa ruokalajeihin Ranskasta ja Lähi-Idästä tai kokkaamalla suomalaisia ruokaklassikoita uudella tavalla! Pitkäaikaisena hyvän ruoan ystävänä hän on henkilö tekstien takana ja ottaa myös omien reseptiensä kuvat ruokatarinoissaan; Galithin ruokatarinat

Galith |email| Instagram

img_5767st“Ruokatarinoittesi” kuvien takana: Ofer on
asunut ja työskennellyt  valokuvaajana Suomessa viimeiset kahdeksantoista vuotta. Hän on työteliäs, taiteellinen ja hyvin omistautunut yksilö jolla on autenttista ihailua ruokaa kohtaan. Oferin eloisa persoonallisuutensa ottaa haltuun ruoanlaiton ja ruokaa laittavien ihmisten kaikkein kauneimmat hetket. Lue lisää Oferin ruokatarinoissa.

Kun ruokaa rakastava valokuvaaja ja ruokabloggari tekevät yhteistyötä, mitä muuta siitä voisikaan tulla kuin mahdottoman upeita ruokatarinoita Suomen arjesta ja juhlasta. Hungry In Helsinki kertoo monien aterioiden tarinat, niitten ihmisten jakamana, jotka ne ovat laatineetkin.  toivomme että nautit lukemastasi yhtä paljon kuin me nautimme niitten tekemisestä!

Ofer | email | Instagram

Haluatko ottaa osaa Hungry In Helsinkiin ja jakaa ruokatarinasi kanssamme? Lähetä meille kommentti blogiin ja olemme yhteydessä sinuun.

 Pysyäksesi ajan tasalla  viimeisimmistä ruokatarinoista Suomessa rupee vain seuraamaan Hungry In Helsinkiä Instagramissa: @HungryinHelsinki,Facebook:  Tykkää HungryinHelsigin sivusta saadaksesi viimeisimmät päivityksetRakastamme kuulla sinusta, joten muista tägätä reseptisi, jotka olet tehnyt  #hungryinhelsinki !

Parasta teille! Ofer & Galith

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s